Szkolenia w 2022 roku: ponad 900 osób przeszkolonych w ciągu 134 godzin.  

  1. ekologiczne rolnictwo i produkcja żywności (eng) 
  2. architektura krajobrazu 
  3. bezpieczeństwo żywności 
  4. bioinżynieria zwierząt 
  5. biologia  
  6. dietetyka   
  7. ekonomia   
  8. gastronomia i hotelarstwo   
  9. gospodarka przestrzenna  
  10. hodowla i ochrona zwierząt towarzyszących i dzikich  
  11. informatyka  
  12. inżynieria ekologiczna  
  13. inżynieria i gospodarka wodna  
  14. leśnictwo   
  15. mebloznawstwo   
  16. ogrodnictwo  
  17. rolnictwo  
  18. socjologia  
  19. technologia drewna   
  20. technologia żywności  
  21. towaroznawstwo   
  22. turystyka i rekreacja   
  23. zarządzanie   
  24. zootechnika  
  25. żywienie człowieka i ocena żywności